![Glutenfrie vegetariske burritos med aubergine, urter og hummus](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fglutenfrie-vegetariske-burritos-med-aubergine-urter-og-hummus-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D2b662ae3dfc04c5d8c94382a90758bf5 1540w)
Glutenfrie vegetariske burritos med aubergine, urter og hummus
Beregnet tid
60 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
10
Ingredienser
- 1 pakke old El Paso™ glutenfrie tortillas
- 2 auberginer
- 1 fedd hvitløk
- 2 ts. olivenolje
- 1 liten, søt løk
- 1/2 bunt hakket persille
- 1/4 bunt hakket peppermynte
- juicen av 1/2 sitron
- 1 boks hummus
- salt og pepper fra kvern
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 190 °C. Vask og skjær auberginene i skiver på omtrent 2 cm. Plasser auberginen på et bakebrett dekket med bakepapir, salte og peppre og hell over litt olivenolje helt til slutt. Legg til knust hvitløk. La dem stå i ovnen i 35 minutter og sett bort.
- Lag urtesalaten ved å blande en ts. olivenolje, fint kuttet løk, persille, peppermynte og sitronjuice. Sett bort.
- Ta old El Paso™ glutenfrie tortillas ut av forpakningen og pakk dem i aluminiumsfolie. Sett inn i ovnen og varm forsiktig i 10 minutter. Ta tortillaene ut av ovnen og legg dem på benken. Spre utover hummusen, legg til grillet aubergine og urtesalat og rull dem sammen ved å folde inn den nederste sider. Skjær dem i to.
Eksperttips
- Hvis du ønsker en ikke-vegtar versjon, kan du legge til skiver av oksekjøtt.