Glutenfrie kylling-enchiladas

Fajitas med kylling og en sprø, asiainspirert salat

Sett sammen to fantastiske kjøkkener til ett, med kylling-fajitas og en asiainspirert salatoppskrift. Ta fram det du trenger og bruk det enkle glutenfrie Smoky BBQ Fajita Kitet vårt for en deilig meksikansk middag. Bland sammen en asiainspirert salat i en bolle og server med varme fajitas for et topp, glutenfritt måltid.
Beregnet tid 45 minutter
Antall personer 4
Krydder skala Mild
Ingredienser 18

Ingredienser

  • 1 Old El Paso™ glutenfrie tortillas
  • 2 ss olivenolje
  • 500 g kyllingfileter
  • 1/4 rødkål, i tynne strimler
  • 1/2 isbergsalat, i tynne strimler
  • 200 g kokte, grønne bønner
  • 2 gulrøtter, revet
  • 1 paprika, i strimler
  • 1 løk, hakket
  • Koriander, hakket
  • 2 ss majones
  • 1 ss sesamfrø (etter ønske)
  • Salt
  • Pepper

Til dressingen

  • 2 ss peanøttolje
  • 1 ss riseddik
  • 1 ts glutenfri soyasaus
  • 1 ts honning

Slik gjør du

  1. Varm litt olje i en stekepanne og stek kyllingen på mediumvarme til den er gylden. Tilsett salt, pepper, krydderblanding og et lite glass vann. La koke i 20 minutter, til kyllingen er helt gjennomkokt.
  2. Tilbered dressingen ved å blande alle ingrediensene; sett den i kjøleskapet.
  3. Bland sammen rødkål, isbergsalat, grønne bønner, revet gulrot, rød paprika, løk, koriander og sesamfrø. Tilsett dressingen. Bruk en gaffel til å dele opp kyllingen og tilsette den til salaten.
  4. Varm opp tortillaene :
    - I mikrobølgeovn: Stikk hull på forpakningen og legg den inn i mikrobølgeovnen. Varm opp i 35 sekunder på full styrke (800 Watt). Åpne pakningen og dra fra hverandre tortillaene.
    - I panne: Varm opp en stekepanne og stek tortillaene i 5 sekunder på hver side. Pakk inn i et kjøkkenhåndkle for å dampe.
  5. Legg majones, kyllingsalat og tomatsalsa på tortillaene når du serverer. Brett sammen og nyt!

Eksperttips

  • Du kan gjerne blande majonesen med chilisaus for å friske opp maten!

Produkter i oppskriften