Fajitas med kylling og en sprø, asiainspirert salat
Beregnet tid
45 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
18
Ingredienser
- 1 Old El Paso™ glutenfrie tortillas
- 2 ss olivenolje
- 500 g kyllingfileter
- 1/4 rødkål, i tynne strimler
- 1/2 isbergsalat, i tynne strimler
- 200 g kokte, grønne bønner
- 2 gulrøtter, revet
- 1 paprika, i strimler
- 1 løk, hakket
- Koriander, hakket
- 2 ss majones
- 1 ss sesamfrø (etter ønske)
- Salt
- Pepper
Til dressingen
- 2 ss peanøttolje
- 1 ss riseddik
- 1 ts glutenfri soyasaus
- 1 ts honning
Slik gjør du
- Varm litt olje i en stekepanne og stek kyllingen på mediumvarme til den er gylden. Tilsett salt, pepper, krydderblanding og et lite glass vann. La koke i 20 minutter, til kyllingen er helt gjennomkokt.
- Tilbered dressingen ved å blande alle ingrediensene; sett den i kjøleskapet.
- Bland sammen rødkål, isbergsalat, grønne bønner, revet gulrot, rød paprika, løk, koriander og sesamfrø. Tilsett dressingen. Bruk en gaffel til å dele opp kyllingen og tilsette den til salaten.
- Varm opp tortillaene :
- I mikrobølgeovn: Stikk hull på forpakningen og legg den inn i mikrobølgeovnen. Varm opp i 35 sekunder på full styrke (800 Watt). Åpne pakningen og dra fra hverandre tortillaene.
- I panne: Varm opp en stekepanne og stek tortillaene i 5 sekunder på hver side. Pakk inn i et kjøkkenhåndkle for å dampe. - Legg majones, kyllingsalat og tomatsalsa på tortillaene når du serverer. Brett sammen og nyt!
Eksperttips
- Du kan gjerne blande majonesen med chilisaus for å friske opp maten!