Fajitas glutenfri
Beregnet tid
15 minutter
Antall personer
3
Krydder skala
Mild
Ingredienser
6
Ingredienser
- 500 g kylling
- 2 paprika
- 1 løk
- 1 glutenfri spice Mix
- 1 glutenfri salsa for topping
- 1 Old El Paso™ glutenfri tortilla
Slik gjør du
- Skjær kylling, paprika og løk i tynne strimler. Stek kyllingen i en panne med litt olje på medium varme til den er helt gjennomstekt. Tilsett løk og paprika og strø over den glutenfrie krydderblandingen. La steke videre i 5 minutter og rør av og til.
- Varm opp tortillaene:
- Mikrobølgeovn: Stikk hull på forpakningen og legg den inn i mikrobølgeovnen. Varm opp i 35 sekunder på full styrke (800 Watt). Åpne pakningen og dra fra hverandre tortillaene.
- Ovn: Forvarm ovnen til 140 °C (120 °C varmluftovn). Ta tortillaene ut av pakningen, skill dem fra hverandre og pakk dem inn i alufolie eller stekepapir. Varm opp i 10 minutter. Hold dem tildekket til de skal serveres. - Server varme tortillas, dampende kylling med sprø grønnsaker og glutenfri salsa.