![Fajitas ”bbq” strimlet biff og sopp](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Ffajitas-bbq-naudanlihasuikaleista-ja-sienist-hero-no.png%3Fw%3D800%26rev%3Dd0512cbda6e34aef8b69ceed8a8599b3 1540w)
Fajitas ”bbq” strimlet biff og sopp
Beregnet tid
20 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
12
Ingredienser
- 1 pakke Old El Paso™ Fajita Spice Mix
- 450 g ytrefilet
- 2 ss olje til steking
- 0,25 agurk
- 1 avokado
- 8 sjampinjonger
- 1 lime
Salat
- 4 dl blandet salat
- 8 små tomater på kvist
- 8 små mozzarella
- 3 ss olivenolje
- 3 ss balsamicoeddik
Slik gjør du
- Skjær bort sener og hinner fra ytrefileten. Del sjampinjongene i åtte kakebiter.
- Krydre med salt, Old El Paso™ Fajita Spice Mix og stek på høy varme i olje sammen med sjampinjongene.
- Skrell og skjær agurken i små staver. Del avokadoen og ta bort kjernen, skjær i små staver.
- Fordel alle ingrediensene i Old El Paso™ Flour Tortillas Medium.
- Salat:
Rens og skyll salaten og tomatene og mozzarellaen. - Bland alle ingrediensene og krydre med salt og pepper.