Fajita med grillet svinekjøttbiter i slowcooker

Fajita med grillet svinekjøttbiter i slowcooker

Gjør bitene med tradisjonelt grillet svinekjøtt mer spennende og gi dem en meksikansk vri med salsa, chilipulver og spisskummen.
Beregnet tid 8 timer 45 minutter
Antall personer 9
Krydder skala Mild
Ingredienser 12

Ingredienser

Fajita

  • 1,125 kg stekt, svinekam uten bein, fettet trimmet av
  • 1 mellomstor løk i tynne skiver
  • 500g barbecuesaus
  • 175g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
  • 1 spiseskje mildt chilipulver
  • 1 teskje malt spisskummen
  • 450 g frossen eller fersk paprika i skiver
  • 1/2 teskje salt
  • 18 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas

Til servering

  • Cheddar, revet
  • Guacamole
  • Rømme

Slik gjør du

  1. Legg svinekjøtt og løken i slowcookeren. Bland barbecuesausen, salsaen, chilipulveret og spisskummen i en liten bolle. Hell over svinekjøtt og løken. Ta på lokk og stek på lav varmeinnstilling i 8 til 10 timer.
  2. Fjern svinekjøttet fra slowcookeren og legg det på en skjærefjøl. Del svinekjøttet ved bruk av to gafler og legg svinekjøttet tilbake i slowcookeren og bland med eventuell gjenværende saus. Rør inn paprika og smak til med salt og pepper. Øk til høy varmeinnstilling og kok med lokk i 30 minutter eller til grønnsakene er møre.
  3. Bruk en hullsleiv til å ta svinekjøttblanding ut av slowcookeren og fordel svinekjøttet på tortillaene. Server med ost, guacamole og rømme, hvis ønskelig.

Eksperttips

  • Variasjon: Du kan bruke flatbiff i stedet for svinekjøtt.
  • Planlegg: Strimlet svinekjøtt kan oppbevares i kjøleskapet i inntil 4 dager eller i inntil 4 måneder i fryseren.