Fajita med chipotle-biff

Fajita med chipotle-biff

Trekk frem denne oppskriften for to når du har dårlig tid. Du får et fantastisk måltid på bare 20 minutter!
Beregnet tid 20 minutter
Antall personer 2
Krydder skala Hot
Ingredienser 13

Ingredienser

Fajita

  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1 mellomstor rødløk i skiver
  • 1 mellomstor grønn eller rød paprika i skiver
  • 225 g mørbradbiff i skiver
  • 1 pakke (25 g) Old El Paso™ Garlic & Paprika tacokrydderblanding
  • 2 spiseskjeer limesaft
  • 2 teskje chipotle-pasta eller -saus
  • 1 teskje honning
  • 4 Old El Paso™ Super Soft Regular flour tortillas, varmet

Til servering

  • 80 g guacamole
  • 80g rømme
  • Håndfull revet salat
  • 2 tomater, frø fjernet og kuttet i terninger

Slik gjør du

  1. Varm oljen i en stor non-stick stekepanne og stek løken og paprikaen i 3 til 4 minutter, på middels/høy varme. Rør inn biffen og fortsette å steke i 3 til 4 minutter.
  2. Bland sammen taco-krydder, limejuice, chipotle-pasta og honning i en liten bolle og tilsett deretter biffen og grønnsaksblandingen. Stek i ytterligere 2 minutter og ta stekepannen av platen.
  3. Bruk en skje til å fordele biffen og grønnsakene på midten av hver tortilla. Topp med guacamole, rømme, revet salat og/eller hakkede tomater. Rull hver tortilla rundt fyllet.

Eksperttips

  • Denne retten kan også stekes på grillplaten til en grill. Ha alle grønnsakene og biffen i tacoblandingen før du legger dem på grillplaten. Stek i 5 minutter med lokket på, eller til biffen og grønsakene er slik du liker dem stekt.
  • Gi den litt ekstra hete! Bruk Hot & Spicy krydderblanding i stedet for Garlic & Paprika blandingen.