Fajita med chipotle-biff
Beregnet tid
20 minutter
Antall personer
2
Krydder skala
Hot
Ingredienser
13
Ingredienser
Fajita
- 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 1 mellomstor rødløk i skiver
- 1 mellomstor grønn eller rød paprika i skiver
- 225 g mørbradbiff i skiver
- 1 pakke (25 g) Old El Paso™ Garlic & Paprika tacokrydderblanding
- 2 spiseskjeer limesaft
- 2 teskje chipotle-pasta eller -saus
- 1 teskje honning
- 4 Old El Paso™ Super Soft Regular flour tortillas, varmet
Til servering
- 80 g guacamole
- 80g rømme
- Håndfull revet salat
- 2 tomater, frø fjernet og kuttet i terninger
Slik gjør du
- Varm oljen i en stor non-stick stekepanne og stek løken og paprikaen i 3 til 4 minutter, på middels/høy varme. Rør inn biffen og fortsette å steke i 3 til 4 minutter.
- Bland sammen taco-krydder, limejuice, chipotle-pasta og honning i en liten bolle og tilsett deretter biffen og grønnsaksblandingen. Stek i ytterligere 2 minutter og ta stekepannen av platen.
- Bruk en skje til å fordele biffen og grønnsakene på midten av hver tortilla. Topp med guacamole, rømme, revet salat og/eller hakkede tomater. Rull hver tortilla rundt fyllet.
Eksperttips
- Denne retten kan også stekes på grillplaten til en grill. Ha alle grønnsakene og biffen i tacoblandingen før du legger dem på grillplaten. Stek i 5 minutter med lokket på, eller til biffen og grønsakene er slik du liker dem stekt.
- Gi den litt ekstra hete! Bruk Hot & Spicy krydderblanding i stedet for Garlic & Paprika blandingen.