![Eplequesadillas](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Feplequesadillas-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D938a6dcf119649dcb9f208c5608fad69 1540w)
Eplequesadillas
Beregnet tid
20 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
7
Ingredienser
- 2 stykker Old El Paso™Flour Tortillas
- 4 norske epler
- 2 ss smør
- 2 ts sukker
- 0,5 krm malt kanel
- 1 dl Philadelphia ost
- 2 kvaster mynte
Slik gjør du
- Sett ovnen på 200 °C.
- Skrell og skjær eplene i 1 cm store biter.
- Stek deretter raskt i smør og tilsett sukker for å få en lysebrun farge.
- Smaksett med kanel og la det avkjøles.
- Smør Philadelphia ost på den ene Old El Paso™ Flour Tortilla og fordel deretter eplebiter og mynte på toppen.
- Legg den andre Old El Paso™ Flour Tortilla som et lokk over.
- Legg så tortillaene på en bakeplate og sett den inn på en plate i ovnen.
- Stek raskt, i ca. 5 minutter. Del deretter de varme tortillaene i små trekanter og garner med mynte.