Enkel tortilla-suppe
Beregnet tid
25 minutter
Antall personer
6
Krydder skala
Mild
Ingredienser
10
Ingredienser
Soup
- 3 Old El Paso™ Super Soft Mini Flour Tortillas, cut into 1cm strips
- Cooking spray
- 1/2 tablespoon vegetable oil
- 1 large red onion, chopped
- 1 jar (344g) Old El Paso™ Cooking Sauce for Enchiladas
- 1 chicken bouillon cube
- 450g cooked chicken or turkey, shredded
- 1 large handful fresh coriander, chopped
Til servering
- 6 tablespoons soured cream
- 1 avocado, peeled, stone removed and diced
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 200 °C (varmluft 180 °C). Legg tortilla-strimlene på et tørt bakepapir og spray med formfett. Stek i 5 til 6 minutter eller til de er gyllenbrune og sprøe. Sett til avkjøling.
- I mellomtiden varmer du oljen i en stor non-stick gryte og steker løken på middels varme i 5 minutter eller til den er myknet. Hell i enchilada-sausen og kyllingbuljongen og kok opp. Skru ned slik at den småkoker, tilsett kyllingen og stek i 10 til 15 minutter, til løken er mør og kyllingen er helt gjennomvarm. Fjern fra varmen, rør inn korianderen og øs i boller. Serveres pyntet med tortilla-strimler, rømme og avokado.
Eksperttips
- Server gjerne med noen limebåter for ekstra sitrussmak.
- Har du tortilla-strimler til overs? Ha dem i salat for å gjøre den sprøere!