![Enkel tortilla-suppe](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Feasy-tortilla-soup-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3Dda44c4223b0b44158cec765b97117e4e 1540w)
Enkel tortilla-suppe
Beregnet tid
25 minutter
Antall personer
6
Krydder skala
Mild
Ingredienser
10
Ingredienser
Soup
- 3 Old El Paso™ Super Soft Mini Flour Tortillas, cut into 1cm strips
- Cooking spray
- 1/2 tablespoon vegetable oil
- 1 large red onion, chopped
- 1 jar (344g) Old El Paso™ Cooking Sauce for Enchiladas
- 1 chicken bouillon cube
- 450g cooked chicken or turkey, shredded
- 1 large handful fresh coriander, chopped
Til servering
- 6 tablespoons soured cream
- 1 avocado, peeled, stone removed and diced
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 200 °C (varmluft 180 °C). Legg tortilla-strimlene på et tørt bakepapir og spray med formfett. Stek i 5 til 6 minutter eller til de er gyllenbrune og sprøe. Sett til avkjøling.
- I mellomtiden varmer du oljen i en stor non-stick gryte og steker løken på middels varme i 5 minutter eller til den er myknet. Hell i enchilada-sausen og kyllingbuljongen og kok opp. Skru ned slik at den småkoker, tilsett kyllingen og stek i 10 til 15 minutter, til løken er mør og kyllingen er helt gjennomvarm. Fjern fra varmen, rør inn korianderen og øs i boller. Serveres pyntet med tortilla-strimler, rømme og avokado.
Eksperttips
- Server gjerne med noen limebåter for ekstra sitrussmak.
- Har du tortilla-strimler til overs? Ha dem i salat for å gjøre den sprøere!