Enkel tortilla-suppe

Enkel tortilla-suppe

Denne suppen er rask å blande sammen! Sprø tortilla-strimler skaper en god konsistens for en perfekt lunsj eller middag.
Beregnet tid 25 minutter
Antall personer 6
Krydder skala Mild
Ingredienser 10

Ingredienser

Soup

  • 3 Old El Paso™ Super Soft Mini Flour Tortillas, cut into 1cm strips
  • Cooking spray
  • 1/2 tablespoon vegetable oil
  • 1 large red onion, chopped
  • 1 jar (344g) Old El Paso™ Cooking Sauce for Enchiladas
  • 1 chicken bouillon cube
  • 450g cooked chicken or turkey, shredded
  • 1 large handful fresh coriander, chopped

Til servering

  • 6 tablespoons soured cream
  • 1 avocado, peeled, stone removed and diced

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 °C (varmluft 180 °C). Legg tortilla-strimlene på et tørt bakepapir og spray med formfett. Stek i 5 til 6 minutter eller til de er gyllenbrune og sprøe. Sett til avkjøling.
  2. I mellomtiden varmer du oljen i en stor non-stick gryte og steker løken på middels varme i 5 minutter eller til den er myknet. Hell i enchilada-sausen og kyllingbuljongen og kok opp. Skru ned slik at den småkoker, tilsett kyllingen og stek i 10 til 15 minutter, til løken er mør og kyllingen er helt gjennomvarm. Fjern fra varmen, rør inn korianderen og øs i boller. Serveres pyntet med tortilla-strimler, rømme og avokado.

Eksperttips

  • Server gjerne med noen limebåter for ekstra sitrussmak.
  • Har du tortilla-strimler til overs? Ha dem i salat for å gjøre den sprøere!

Produkter i oppskriften