![Enkel femten minutters kylling-nachos](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Feasy-chicken-fifteen-minute-nachos-hero-no.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D0a940ad0b8b04a2e987d93e000a68d3d 1540w)
Enkel femten minutters kylling-nachos
Beregnet tid
15 minutter
Antall personer
8
Krydder skala
Mild
Ingredienser
8
Ingredienser
- Olje for smøring
- 200 g Old El Paso™ Original Nachips™
- 225 g revet cheddarost
- 1 ss Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 300 g stekt kylling, revet
- 175 g maiskorn, boks eller fryst
- 1 jalapeño chilli, i skiver
- 100 g Old El Paso ™ Sliced Green Jalapeños
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 200 °C (180 °C varmluftovn), gass på 6. Legg bakepapir på en ovnsplate og smør med olje. Legg halvparten av Nachips™-ene i et jevnt lag på brettet.
- Bland sammen osten og taco-krydderblandingen i en bolle. Hell halvparten av blandingen over Nachips™. Legg halvparten av det du har av kylling, mais og jalapeño-skiver over Nachips™. Gjenta ett lag til.
- Stek i ovnen i 10 minutter eller til osten har smeltet.
Eksperttips
- Ekstra god servert med cherrytomater, koriander, guacamole eller rømme. Bruk vanlige tortillas hvis du ikke får tak i Nachips™.