
Enkel chili-mole
Beregnet tid
40 minutter
Antall personer
8
Krydder skala
Ingredienser
12
Ingredienser
Mole
- 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
- 1 mellomstor løk, hakket
- 500 g kjøttdeig av storfe
- 1 pakke Old El Paso™ chili krydderblanding
- 1 teskje finhakket jalapeños
- 2 bokser (400 g hver) hakkede tomater
- 800 g passata
- 1 boks (395 g) blandede bønner i chilisaus eller chilibønner
- 30 g mørk sjokolade, grovhakket
Til servering
- 1 pakke Old El Paso™ Super Soft Corn Tortillas
- Revet cheddar
- Hakket koriander
Slik gjør du
- Varm oljen i en stor (3 liters) kasserolle og stek løken på middels varme i 5 minutter. Ha i kjøttdeig av storfe og la den fortsette å koke i 5–10 minutter under omrøring, til kjøttet er gjennomstekt.
- Rør inn krydderblandingen, jalapenos, hakkede tomater, passata og bønner. Kok opp, skru deretter ned varmen og la den småkoke med lokk i 15 minutter. Rør av og til slik at alt blander seg.
- Rør inn sjokoladen til den smelter. Serverer i dype tallerkener med tortilla-chips, ost og koriander.
Eksperttips
- Server med en sprø, grønn salat og varme skiver maisbrød i stedet for tortilla-chips.