![Enkel chili-mole](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Feasy-chilli-mole-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D965d74e1bb8c4768b48f5d3ac2fc8489 1540w)
Enkel chili-mole
Beregnet tid
40 minutter
Antall personer
8
Krydder skala
Ingredienser
12
Ingredienser
Mole
- 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
- 1 mellomstor løk, hakket
- 500 g kjøttdeig av storfe
- 1 pakke Old El Paso™ chili krydderblanding
- 1 teskje finhakket jalapeños
- 2 bokser (400 g hver) hakkede tomater
- 800 g passata
- 1 boks (395 g) blandede bønner i chilisaus eller chilibønner
- 30 g mørk sjokolade, grovhakket
Til servering
- 1 pakke Old El Paso™ Super Soft Corn Tortillas
- Revet cheddar
- Hakket koriander
Slik gjør du
- Varm oljen i en stor (3 liters) kasserolle og stek løken på middels varme i 5 minutter. Ha i kjøttdeig av storfe og la den fortsette å koke i 5–10 minutter under omrøring, til kjøttet er gjennomstekt.
- Rør inn krydderblandingen, jalapenos, hakkede tomater, passata og bønner. Kok opp, skru deretter ned varmen og la den småkoke med lokk i 15 minutter. Rør av og til slik at alt blander seg.
- Rør inn sjokoladen til den smelter. Serverer i dype tallerkener med tortilla-chips, ost og koriander.
Eksperttips
- Server med en sprø, grønn salat og varme skiver maisbrød i stedet for tortilla-chips.