Currykylling-fajitas

Currykylling-fajitas

Få opp temperaturen med denne oppskriften på glutenfrie fajitas med currykylling fra Old El Paso. Den er klar på bare 35 minutter: start med vårt Gluten-Free Smoky BBQ Fajita Kit og legg til deilig kylling, paprika, løk og din egen favorittcurry. Så bare laster du tortillaene fulle, samler folket rundt bordet og kaster deg inn i et glutenfritt meksikansk måltid!
Beregnet tid 35 minutter
Antall personer 4
Krydder skala Mild
Ingredienser 7

Ingredienser

  • 1 Old El Paso™ glutenfrie tortillas
  • 500 g kyllingfileter
  • 1 rød paprika
  • 1 løk
  • 2 ss rømme
  • Salat
  • Curry

Slik gjør du

  1. Skjær paprikaen i terninger, forbered løken og skjære kyllingen i strimler.
  2. Varm litt olje i en stekepanne og stek løk og paprika. Tilsett curry og bland til løken er gjennomstekt og myk.
  3. Tilsett kylling og krydderblanding. Tilsett litt curry og stek i enda 10 minutter eller til kyllingen er helt gjennomstekt.
  4. Hell i rømmen og la småkoke i 5 minutter.
  5. Varm opp tortillaene.
    I mikrobølgeovn: Stikk hull på forpakningen og legg den inn i mikrobølgeovnen. Varm opp i 35 sekunder på full styrke (800 Watt). Åpne pakningen og dra fra hverandre tortillaene.
    I panne: Varm opp en stekepanne og stek tortillaene i 5 sekunder på hver side. Pakk inn i et kjøkkenhåndkle for å dampe.
  6. Fyll tortillaen med salat, kylling, løk, paprika og salsa. Rull og nyt!