![Currykylling-fajitas](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fchicken-curry-fajitas-hero-no.png%3Fw%3D800%26rev%3Db5e6ac226dd146128b7f8fd2440358e6 1540w)
Currykylling-fajitas
Beregnet tid
35 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
7
Ingredienser
- 1 Old El Paso™ glutenfrie tortillas
- 500 g kyllingfileter
- 1 rød paprika
- 1 løk
- 2 ss rømme
- Salat
- Curry
Slik gjør du
- Skjær paprikaen i terninger, forbered løken og skjære kyllingen i strimler.
- Varm litt olje i en stekepanne og stek løk og paprika. Tilsett curry og bland til løken er gjennomstekt og myk.
- Tilsett kylling og krydderblanding. Tilsett litt curry og stek i enda 10 minutter eller til kyllingen er helt gjennomstekt.
- Hell i rømmen og la småkoke i 5 minutter.
- Varm opp tortillaene.
I mikrobølgeovn: Stikk hull på forpakningen og legg den inn i mikrobølgeovnen. Varm opp i 35 sekunder på full styrke (800 Watt). Åpne pakningen og dra fra hverandre tortillaene.
I panne: Varm opp en stekepanne og stek tortillaene i 5 sekunder på hver side. Pakk inn i et kjøkkenhåndkle for å dampe. - Fyll tortillaen med salat, kylling, løk, paprika og salsa. Rull og nyt!