Cottage cheese-fylte kjøttboller med grønnsaksris og yoghurt
Ingredienser
16
Ingredienser
Kjöttboller
- 600 g kjøttdeig
- 1 krm Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 1 krm salt
- 1 egg
- 3 ss strøbrød
- 1 dl vann
- 0,5 g cottage cheese
- 3 ss smør
Grønnsaksris
- 3 dl basmatiris
- 0,5 hode romansalat
- 1 dl blandede urter (persille, estragon og gressløk)
- 0,25 purreløk (den grønne delen)
- 0,25 agurk
- 1 ss olivenolje
Yoghurt med sitron
- 2 dl matyoghurt
- 1 klype a Old El Paso™ Taco Spice Mix
Slik gjør du
- Bland deigen med 1 krm salt, Old El Paso™ Taco Spice Mix og egg.
- La strøbrød og vann stå og trekke i 5 minutter.
- Arbeid inn strøbrødet i deigen og spe eventuelt med litt vann.
- Foreta en stekeprøve og smak til med salt og pepper.
- Form til små kjøttboller og fyll dem med cottage cheese.
- Stek kjøttbollene med smør i en varm stekepanne inntil de er gyllenbrune.