Cottage cheese-fylte kjøttboller med grønnsaksris og yoghurt

Cottage cheese-fylte kjøttboller med grønnsaksris og yoghurt

Ingredienser 16

Ingredienser

Kjöttboller

  • 600 g kjøttdeig
  • 1 krm Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 1 krm salt
  • 1 egg
  • 3 ss strøbrød
  • 1 dl vann
  • 0,5 g cottage cheese
  • 3 ss smør

Grønnsaksris

  • 3 dl basmatiris
  • 0,5 hode romansalat
  • 1 dl blandede urter (persille, estragon og gressløk)
  • 0,25 purreløk (den grønne delen)
  • 0,25 agurk
  • 1 ss olivenolje

Yoghurt med sitron

  • 2 dl matyoghurt
  • 1 klype a Old El Paso™ Taco Spice Mix

Slik gjør du

  1. Bland deigen med 1 krm salt, Old El Paso™ Taco Spice Mix og egg.
  2. La strøbrød og vann stå og trekke i 5 minutter.
  3. Arbeid inn strøbrødet i deigen og spe eventuelt med litt vann.
  4. Foreta en stekeprøve og smak til med salt og pepper.
  5. Form til små kjøttboller og fyll dem med cottage cheese.
  6. Stek kjøttbollene med smør i en varm stekepanne inntil de er gyllenbrune.

Produkter i oppskriften