![Chipotle hongos med syltet rødløk og pico de gallo](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fchipotle-hongos-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D510eff84a54d4227acd6b0ebef444e00 1540w)
Chipotle hongos med syltet rødløk og pico de gallo
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
15
Ingredienser
- 1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas
CHIPOTLE HONGOS
- 4 portobellosopper
- 1/2 rød chili 1 ss olivenolje
- 1/2 pakke Old el Paso™ Fajita BBQ mix
- Koriander
SYLTET RØDLØK
- 1 dl eddik
- 2 dl sukker
- 3 dl vann
- 2 rødløker
PICO DE GALLO
- 3 – 4 tomater
- 1 potte koriander
- 1 rød chili
- 1 sølvløk
- Saft av 1 lime
- 0,5 ts salt
Slik gjør du
- Skjær portobellosoppen i mindre biter, og hakk chilien. Varm opp olivenoljen i en stekepanne, og fres soppen og chilien. Tilsett krydder-blandingen. Server med syltet rødløk og Pico de Gallo.
- Syltet rødløk
Skjær rødløkene i tynne skiver, gjerne med mandolin, og legg dem på et glass. Kok opp laken inntil sukkeret er oppløst. Hell den deretter over løken, og la stå kjølig under lokk i minst 1 time før servering. - Pico de Gallo Hakk tomater, løk, chili og koriander. Bland alt, og press i saften fra en lime. Smak til med salt. Server umiddelbart.