
Chipotle hongos med syltet rødløk og pico de gallo
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
15
Ingredienser
- 1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas
CHIPOTLE HONGOS
- 4 portobellosopper
- 1/2 rød chili 1 ss olivenolje
- 1/2 pakke Old el Paso™ Fajita BBQ mix
- Koriander
SYLTET RØDLØK
- 1 dl eddik
- 2 dl sukker
- 3 dl vann
- 2 rødløker
PICO DE GALLO
- 3 – 4 tomater
- 1 potte koriander
- 1 rød chili
- 1 sølvløk
- Saft av 1 lime
- 0,5 ts salt
Slik gjør du
- Skjær portobellosoppen i mindre biter, og hakk chilien. Varm opp olivenoljen i en stekepanne, og fres soppen og chilien. Tilsett krydder-blandingen. Server med syltet rødløk og Pico de Gallo.
- Syltet rødløk
Skjær rødløkene i tynne skiver, gjerne med mandolin, og legg dem på et glass. Kok opp laken inntil sukkeret er oppløst. Hell den deretter over løken, og la stå kjølig under lokk i minst 1 time før servering. - Pico de Gallo Hakk tomater, løk, chili og koriander. Bland alt, og press i saften fra en lime. Smak til med salt. Server umiddelbart.