![Chililaks med salat på søtpoteter](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fchililaks-med-salat-pa-sotpoteter-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D62352d5e592247c79e133d42cd1408e4 1540w)
Chililaks med salat på søtpoteter
Beregnet tid
20 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
11
Ingredienser
- 600 g laksefilet
- 1 ss Old El Paso™ Fajita Spice Mix
- 2 ss solsikkeolje
- 4 søtpoteter
- 1 boks mais fra Green Giant™
- 1/4 chili
- 2 kvaster koriander
- 1 lime
- 4 reddiker
- 4 ss olivenolje
- salt og pepper
Slik gjør du
- Sett ovnen på 150 °C.
- Skjær laksefileten i fire like store biter og krydre med fajitakrydder og salt.
- Varm deretter opp solsikkeolje i en stekepanne og stek fisken til den er gyllenbrun på alle sider.
- Stek ferdig i ovn i 5–8 minutter.
- Skrell og skjær søtpotetene i 1 cm store terninger og kok dem i saltet vann til de er myke.
- Hell av vannet og tilsett finhakket chili, koriander, mais og olivenolje.
- Krydre med salt og pepper.
- Server med limebåter og reddiker.