![Ceviche de pescado](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fceviche-de-pescado-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D3f19ee06b03a4280bcdb22b06bd85037 1540w)
Ceviche de pescado på limemarinert torskefilet med ananas og strimlede reddiker
Beregnet tid
20 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Hot
Ingredienser
10
Ingredienser
- 1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas
- 500 g torskefilet
- Saft av 2 lime
- Saft av 1 sitron
- 1 rød chili
- 1 krm chilipepper
- 1 potte fersk koriander
- 1 ss olivenolje
- 2 dl fersk ananas
- Salt & pepper
Slik gjør du
- Skjær torsken i mindre biter.
- Finhakk chilien, og skjær ananasen i mindre biter.
- Bland alle ingrediensene, og smak til med salt og pepper.
- La stå i minst 10 minutter før servering.
- Fordel strimlede reddiker over.