![Ceasarsalat med meksikansk kylling](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fceasarsalat-med-meksikansk-kylling-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D4f07504d0a254c18b855685583f3869c 1540w)
Ceasarsalat med meksikansk kylling
Ingredienser
16
Ingredienser
Kylling
- 2 ss Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 4 kyllingbryst
- Salt
Dressing
- 1 hvitloksfedd
- 1 ss dijonsennep
- 1 ss eddik
- 1 egg
- 2 dl matolje
- 1 dl reven parmesanost
- salt og svartpepper
Salat
- 2 romanosalat
- 50 g reven parmesanost
- 1 gront eple
- 4 skiver brod
- olivenolje
- salt og svartpepper
Slik gjør du
- Kylling
Krydre kyllingbrystene med salt og Old El Paso™ Taco Spice Mix. - Grill alle kanter.
- Legg deretter bitene ute ved kanten og la dem bli gjennomgrillet.
- Dressing
Bland hvitlok, sennep, egg, eddik jevnt i en mikser. - Tilsett oljen i en tynn strale og deretter reven parmesanost.
- Smak til med salt, svartpepper og eventuelt mer sherryeddik.
- Salat
Skjar eplet i tynne skiver med en ostehovel. - Del salaten og vend den i eplet, parmesanosten og dressingen.
- Krydre med salt og svartpepper.
- Bryt brodet i mindre biter og rist i varm panne med olivenolje.
- Kutt kyllingbitene i skiver, legg pa salatsengen og topp med brodbitene.