Ceasarsalat med meksikansk kylling
Ingredienser
16
Ingredienser
Kylling
- 2 ss Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 4 kyllingbryst
- Salt
Dressing
- 1 hvitloksfedd
- 1 ss dijonsennep
- 1 ss eddik
- 1 egg
- 2 dl matolje
- 1 dl reven parmesanost
- salt og svartpepper
Salat
- 2 romanosalat
- 50 g reven parmesanost
- 1 gront eple
- 4 skiver brod
- olivenolje
- salt og svartpepper
Slik gjør du
- Kylling
Krydre kyllingbrystene med salt og Old El Paso™ Taco Spice Mix. - Grill alle kanter.
- Legg deretter bitene ute ved kanten og la dem bli gjennomgrillet.
- Dressing
Bland hvitlok, sennep, egg, eddik jevnt i en mikser. - Tilsett oljen i en tynn strale og deretter reven parmesanost.
- Smak til med salt, svartpepper og eventuelt mer sherryeddik.
- Salat
Skjar eplet i tynne skiver med en ostehovel. - Del salaten og vend den i eplet, parmesanosten og dressingen.
- Krydre med salt og svartpepper.
- Bryt brodet i mindre biter og rist i varm panne med olivenolje.
- Kutt kyllingbitene i skiver, legg pa salatsengen og topp med brodbitene.