
Cæsarsalat med fajita kylling
Beregnet tid
20 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
11
Ingredienser
- 1 pose Old El Paso™ Fajita Spice Mix
- 1 boks Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
- 1 pose Old El Paso™ Nachips™ eller Tortilla Chips
- 4 kyllingfileter
- 1,25 dl rømme
- 1 juicen fra lime
- 1 rødløk, tynne skiver
- 1 gul eller rød paprika, tynne skiver
- 1 avokado, skåret i terninger
- 1 stort salathode, strimlet
- 1 spiseskje mat- eller olivenolje
Slik gjør du
- Bland rømmen med limejuicen og rør inn en spiseskje av Old El Paso™ Fajita Spice Mix i en bolle, som deretter settes kaldt.
- Bland resten av Old El Paso™ Fajita Spice Mix med olje i en annen bolle, legg kyllingen i slik at den dekkes godt.
- Tilbered kyllingbrystene på en middels varm grill eller i en grillpanne i 12-15 minutter, snu flere ganger før de er ordentlig gjennomstekt.
- Legg salat, paprika, løk og avokado i en stor bolle eller på tallerkener, legg Nachips™ eller tortillachips rundt kantene, eller server chipsen separat.
- Skjær kyllingen i skiver, og legg den på salaten, hell litt av rømmedressingen og salsaen over. Velbekomme!