Burritos med marinerte reker
						Beregnet tid
							15 minutter 
						
			
				
					Antall personer
					4
				
			
				
					Krydder skala
					  Mild 
				
			
				
					Ingredienser
					10
				
			Ingredienser
- 500 g reker, store, rå, renset og skrellet
 - 1 Old El Paso™ Fajita Spice Mix
 - 2 lime, juice og skall
 - 1 chili, hakket
 - Old El Paso™ Flour Tortillas Large
 - 1 mellomstort salathode
 - 1 rødløk, skåret i tynne skiver (valgfritt)
 - 3 dl rømme
 - 1 bunt koriander
 - 8 grillspyd
 
Slik gjør du
- Bland kryddermiks, juicen og skallet fra limen, chilien og oljen i en stor bolle. Hell halvparten av balndningen i en bolle, og sett det til side.
 - Legg reker i bollen slik at de dekkes godt, tre dem deretter på grillspydene, og grill dem over moderat varme i 2-3 minutter på hver side. Kontroller at rekene er gjennomstekt.
 - Bland ferdige rekene med resten av lime- og krydderblandningen i den andre bollen.
 - Varm tortillalefsene som anvist på pakken eller på grillen i 20-30 sekunder per side. Legg salat og reker midt på tortillaen legg på rikelig med rømme, og strø over rødløk og koriander.
 - Rull sammen tortillaen, brett i den ene enden og nyt.