Burrito original

Burrito original

Ingredienser 12

Ingredienser

  • 1 pk. Old El Paso™ Flour Tortillas Large
  • 500 g kjøttdeig
  • 2 ss smør eller margarin
  • 1 pakke Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 1,5 dl vann
  • 400g kidneybøbber
  • Strimlet paprika
  • Strimlet chili

Salat

  • 2 tomate i terninger
  • 2 dl revet ost, gjerne cheddar
  • 1 glass Old El Paso™ Thick ‘n’ Chunky Salsa
  • Crème fraîche

Slik gjør du

  1. Brun kjøttdeigen til den er gjennomstekt.
  2. Tøm over krydderblandningen, tilsett vann og rør godt.
  3. La blandningen koke på lav varme i ca. 15 minutter eller til vannet har kokt inn.
  4. Rør noen ganger underveis. Når kjøttblandningen er nesten ferdig, tilsetter du godt avrente bønner, strimlet paprika og chili.
  5. La alt bli gjennomvarmt.
  6. Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem på 200 grader i ca. 10 minutter.
  7. Fordel fyllet jevnt over de varme lefsene og topp med Thick ’n’ Chunky Salsa.
  8. Brett sammen og server.

Eksperttips

  • Garner gjerne med en go salat og créme fraîche.Tips: Garner gjerne med en god salat og crème fraîche.