Bacon & pølse frokost-lommer
Beregnet tid
45 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
9
Ingredienser
- 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 4 ss Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
- 1 ss olivenolje
- 100 g pancetta- eller bacon-skiver, halvert på langs
- 250 g svinepølse, skåret i biter
- 750 g nypoteter, skåret i terninger
- 100 g baby-spinatblader
- 2 ss hakket gressløk
- 4 ss rømme
Slik gjør du
- Varm oljen i en stor stekepanne over medium varme og stek pancettaen i 3 - 4 minutter, til den er gyldenbrun. Ta ut med en hullsleiv og la dryppe av på kjøkkenpapir. Ha pølse og poteter i pannen og stek i oljen i 15 - 20 minutter, til de er gyldne og møre. Rør om av og til. Ha pancettaen tilbake i pannen sammen med spinaten og fortsett å steke i 2 - 3 minutter til spinaten mykner. Rør inn gressløken. Krydre som du vil.
- Varm opp tortillalommene slik det angis på pakken.
- Server varme tortillalommer med røre, rømme og salsa i boller hver for seg og la alle bestemme sitt eget fyll.
Eksperttips
- Få en spansk vri med chorizopølse og bytt ut gressløken med persille.
- For å spare tid kan du bruk ferdigkokte poteter eller koke dem kvelden i forveien. Stek pølsene i 5 - 6 minutter, så bander du inn de kokte potetene og lar alt surre videre i 5 - 6 minutter til alt er gyllent.
- Gjør klart fyllet på forhånd så du bare kan varme det opp og legg dem i tortillalommene til frokost. Varm opp til rykende varm i mikrobølgeovn på høyeste trinn i 1 minutt, eller i stekepanne på medium-sterk varme i 8-10 minutter.