TORTILLA POCKETS ER KLARE FOR START!

Er det et “unidentified food object” som kommer til en meksikansk aften? Er det en fajita? Er det en taco? Nei - det en myk hvetetortilla… som har en bunn … og som ikke lager noe søl. Riktig: Årets mest spennende lansering har tatt av som en rakett: Nye Tortilla Pockets fra Old El Paso er superenkel, rask og morsom yndlingsmat for familien - ute for å ta din meksikanske aften ett steg videre.


tortilla pockets

MEXIKANSK MAT UTEN SØL ER IKKE KOMPLISERT I DET HELE TATT.

Nye Tortilla Pockets fra Old El Paso er så lette å bruke at alle i familien kan spise meksikansk, uten å søle. Du trenger ikke å rulle eller brette dem, bare fyll dem og spis. Så du kan glede deg over alt det gode med en mexikansk aften - uten alt sølet. De er faktisk så enkle å bruke at det vanskelige blir å finne ut hva du vil fylle dem med ... og når du skal gjøre det.
pockets recipes

STARTEN PÅ EN HELT PERFEKT LUNCH.

Med nye Tortilla Pockets fra Old El Paso, blir den beste kvelden i uken enda bedre! For i tillegg til å være enkle i bruk, så er Tortilla Pockets også veldig allsidige - så du kan kaste deg inn i lunsjen uten søl - eller kanskje en frokost.


Hva med å blande inn litt Huevos Rancheros og ta deg en mexikansk frokost-burrito?

collage pockets

HVORDAN FYLLER DU DIN?

Vi har gjort alt sølet med en meksikansk aften helt overflødig, så alt du trenger å tenke på er ... fyllet. Og siden det er så mange morsomme måter å fylle Tortilla Pockets på, vil vi gjerne vite ... legger du lag, eller er du en type som blander først? Uansett hva du synes smaker best, så finner du masser av forskjellig oppskrifter nedenfor her for å inspirere deg og sende deg til Mexico uten søl.
taco chef game

Spill og vinn!

Turn up Taco Friday – det er på tide å skape stemning!

Bli med taco-kokken Tina og bestemor Juanita i matvognen deres. Ta med familie og venner på et ellevilt oppdrag: tilfredsstille sultne NomNom-er og deres stadig større taco-behov.


Spill spillet, fullfør alle nivåene og sikre deg alle gavene!

Ved å spille, enten alene eller sammen med andre, tjener du opp spillets egen valuta – Stjerner – som kan brukes til å låse opp gaver.