Turn up Taco Friday – det er på tide å skape stemning! Få med deg familie og venner på vårt sosiale AR-spill! Taco Chef-spillet er en enkel og perfekt måte å skape stemning rundt bordet på. Bruk det til å sette en ekstra spiss på middagen med dem du er glad i.

taco chef game

Scan & Play!

Bli med taco-kokken Tina og bestemor Juanita i matvognen deres. Ta med familie og venner på et ellevilt oppdrag: tilfredsstille sultne NomNom-er og deres stadig større taco-behov.


Gjennom mobilkameraet ser du hvordan middagen utvikler seg til en stor og livlig taco-fest. Etter hvert som NomNom-ene blir mer krevende, må dere følge godt med – ingrediensene er fordelt mellom dere, tilberedningen tar tid, og spillerne har bare ett kjøkkenredskap hver.


Download Taco Chef Appstore
Download Taco Chef GooglePlay
gifts

Spill og vinn!

Spill og vinn! Har familien din det som skal til? Spill spillet, fullfør alle nivåene og sikre deg alle gavene!


Ved å spille, enten alene eller sammen med andre, tjener du opp spillets egen valuta – Stjerner – som kan brukes til å låse opp gaver. Når du har tjent opp nok Stjerner, kommer du til belønningssystemet, som består av 5 nivåer. På hvert nivå er det en gave. Gavene er dynamiske og kan variere over tid.


Download Taco Chef Appstore
Download Taco Chef GooglePlay
matsentralen

Spill og gjør en god gjerning

Old El Paso er stolte over å presentere sitt samarbeid med Matsentralen om Taco Chef-spillet, der vi donerer produkter til Matsentralen. Antall produkter vi donerer, avhenger av hvor mange Taco Chef-spillere som donerer gavene sine i stedet for å ta imot dem. Hver gave har en bestemt verdi, og den verdien konverteres til produktdonasjoner. Det totale antallet produkter som doneres, vil bli oppdatert fortløpende, slik at spillerne lett kan se hvordan de har hjulpet Matsentralen med å få flere produkter.


Matsentralen Norge er et nettverk av matsentraler som legger til rette for å omfordele overskuddsmat fra matbransjen til ideelle organisasjoner som hjelper vanskeligstilte. Gjennom arbeidet sitt hjelper de både matbransjen med å redusere matsvinn og ideelle organisasjoner med å hjelpe mennesker i vanskelige livssituasjoner.


Download Taco Chef Appstore
Download Taco Chef GooglePlay