Tortilla Pockets fra middelhavet

Tortilla Pockets fra middelhavet

Fylt med friske, sprø grønnsaker, rik hummus og smakfull fetaost: Disse middelhavs-tortilla Pocketene er perfekte til lunch og når som helst ellers.
Beregnet tid 10 minutter
Antall personer 8
Krydder skala Mild
Ingredienser 7

Ingredienser

  • 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 250 g ferdig hummus
  • 100 g baby-spinatblader
  • 1 gulrot (ca.100 g), skrelt og revet
  • 1/2 agurk (ca. 200 g), frøene fjernet, revet
  • 100 g cherry tomater, delt i fire
  • 100 g fetaost, smuldret

Slik gjør du

  1. Spre 2 ss hummus på én side inni hver Pocket.
  2. Legg lag med spinatblader, gulrot, agurk, tomater og ost oppå hummusen.

Eksperttips

  • Pakkes i plastfolie eller en pose som kan lukkes eller en boks og oppbevar i kjøleskapet, klar for lunch neste dag.
  • Lager du vegetarmat? Les alltid på pakken for å forvisse deg om at alle ingrediensene er vegetariske. Produkter og kilder til ingredienser kan endres.
  • Det ser enda penere ut hvis du skjærer tomatene gjennom stengelen.
  • Old El Paso™ Tortilla Pockets™ er pakket i to separate, forseglede sett med 4 tortillalommer - så det er lett å lage en halv oppskrift og bruke resten en annen gang.