Taco med mørt storfekjøtt og paprika

Mildt krydret med Old El Paso™ Fajita kryssermiks, blir disse tacoene en rask og enkel middag som alle elsker.

Ingredienser

Taco  

  • 2 spiseskjeer olivenolje 
  • 1 1/2 spiseskje Old El Paso™ Fajita Spice Mix Smoky BBQ Spice Mix for Fajitas,
  • 3 ytrefileter e.l. (200g til hver)
  • 1 løk, kuttet i tynne båter
  • 1 rød paprika, uten frø og skåret i tynne skiver  
  • 1 gul paprika, uten frø og skåret i tynne skiver
  • 1 pakke Old El Paso™ Stand'N Stuff™ Soft Flour Tortillas
  • 4 spiseskjeer Old El Paso™ Taco Sauce

Til servering  

  • Limebåter

Slik gjør du

  1. Bland olje og kryddermiks på et stort flatt fat. Legg biffene på og vend de i marinaden. Tilsett til løk og paprika og vend til alt er jevnt marinert i krydderblandingen. 
  2. Varm en stor stekepanne på høy varme. Legg på biffene og stek dem i 6–8 minutter, der du snur dem én gang, til de er godt stekt på utsiden biffene en innvendig temperatur på minst 63 ºC. Fjern fra stekepannen, sett på lokk og la dem hvile i 5–10 minutter.  
  3. Tilsett løk og paprika i den varme pannen og stek i 2–3 minutter på høy varme, der du snur dem noen ganger til de er lett grillet.  
  4. I mellomtiden varmer du tortillaene etter pakkens instruksjoner.
  5. Skjær stekene i tynne skiver og vend dem sammen med løken og paprikaen. Fordel på de varme tortillaene. Ha en skje med sauce på toppen av hver og server med limebåter til klemming.

  • Steketiden varierer, avhengig av tykkelsen på Biffene.
  • Du kan steke biffene på yttersidene av en varm grill og ha paprika og løk på et aluminiumsfat på grillen for utemiddag.