Sommerwraps med kylling og ruccola

Ingredienser

  • 400 g kyllingfilet
  • 1 ss Old El Paso Taco Spice Mix
  • 2 ss olje
  • 4 Old El Paso Flour Tortillas Medium
  • 50 g ruccolasalat
  • 0,25 skrellet agurk
  • 8 cocktailtomater
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 rødløk
  • 2 kvister basilikum
  • Old El Paso Taco Sauce Medium

Slik gjør du

  • Skjær kyllingen i strimler og krydre med salt og tacokrydder.
  • Stek i het stekepanne i olje til fargen er gyllenbrun.
  • Skjær agurken i små terninger og del tomatene, og skjær rødløken i skiver.
  • Bland med vineddik, olivenolje, finhakket basilikum og salt.
  • Fordel med salat i tortillaene og topp med tacosaus.