Samosa tortillas (poteter, erter og kylling)

Samosa tortillas (poteter, erter og kylling)

  • Beregnet tid 50 minutter
  • Krydder skala Medium
  • Antall personer 4
  • Ingredienser 16

Ingredienser

  • 1 pakke old El Paso™ glutenfrie tortillas 
  • 2 ts. olivenolje
  • 1 ts. malt koriander 
  • 1 ts. karri
  • 1/2 ts. spisskummen
  • 2 kyllingbryst skåret i terninger
  • 1 hakket løk
  • 4 skrelte poteter i terninger
  • 150 g erter 
  • 50 g rosiner
  • 1 ts. malt ingefær
  • 1 pose spinatspirer
  • 1 slått eggehvite
  • 1 ts. vann
  • salt
  • pepper
     

Slik gjør du

  • Forvarm ovnen til 190 °C. Kok opp en stor gryte med salt vann, legg i potetene og la dem koke til de er møre (omtrent 10 min). Hell i ertene når det er igjen 3 min. koketid. Hell av alt og sett til siden.
  • I mellomtiden, varmer du opp olivenoljen i en stekepanne og sauterer løken i omtrent 2 minutter. Legg til kyllingbitene, koriander, spisskummen og la koke i 8 - 10 min. Legg så til poteter, erter, rosiner, ingefær og spinat. Legg til salt og pepper.
  • Ta old El Paso™ glutenfrie tortillas ut av forpakningen og løse dem fra hverandre. Legg en ss. fyll på hver halvdel av en tortilla og brett den til en trekant. Lukk endene med eggeplommen som er fortynner med litt vann. Pensle samosaen med resten av eggeplommen og fest med tannstikker. Settes på en bakeplate med bakepapir og stekes i 20 minutter; vend etter 10 minutter.