Nachos med kylling, lime og koriander

Ingredienser

  • 4 Old El Paso™ Original Nachos Dinner Kit
  • 1800 g kyllingbryst uten bein og skinn, skåret i små biter
  • 600 g revet ost
  • 4 rød paprika, med fjernede frø og hakket i biter
  • 4 lime, revet skall og juice
  • 4 ss maisolje eller vegetabilsk olje
  • En håndfull fersk koriander, hakket
  • Rømme til servering
  • Guacamole til servering

Settet inneholder: Old El Paso Nachips, Old El Paso Nachos Topping

Slik gjør du

  • Forvarm ovnen til 180 ºC (160 ºC for varmluftsovner).
  • Varm oljen i en panne, legg i kyllingen og stek i 2–3 minutter inntil den er brunet. Rør inn paprikaen og stek i ytterligere 2 minutter. Tilsett en pose Old El Paso™ Nachos Topping, la pannen stå uten lokk og la blandingen småputre i 3–4 minutter. Rør om av og til. Til slutt tilsetter du limeskall, limejuice og fersk koriander.
  • Ta ut Old El Paso™ Nachips fra settet og legg dem i en ildfast form. Ta en skje og tilsett noe av kyllingblandingen og osten. Gjenta dette slik at du lager tre lag. Spar litt av osten til toppen. Hell på den andre posen med Old El Paso Nachos Topping sammen med resten av osten.
  • Sett formen i ovnen og stek i 10 minutter inntil osten har smeltet og får bobler.