Mini Stand’N™ Taco med kjøttdeig og ost

Bruk Old El Paso™ Mini Stand’N™ Soft Tortilla til å lage raske og enkle tacoer!

Ingredienser

Taco

  • 1 1/2 spiseskje vegetabilsk olje 
  • 1 pakke Old El Paso™ Stand'N Stuff™ Mini Soft Flour Tortillas 
  • 250 g storfekjøttdeig 
  • 1/2 gul paprika, uten frø og finhakket 
  • 1/2 pakke Old El Paso™ Taco Spice Mix 
  • 50 ml vann 
  • 1 liten romanosalat, revet 
  • 18 cherrytomater, halvert 
  • 3–4 spiseskjeer Old El Paso™ Sauce 
  • 40 g cheddarost, fint raspet eller fetaost, smuldret 

Til servering  

  • Rømme 
  • Limebåter 
 

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 ºC (180 ºC for varmluft). Pensle litt olje på tortillaene. Legg dem på et usmurt bakepapir. Stek i 5 minutter eller til kantene på tortillaene er lett brunet. La dem avkjøles. 
  2. I mellomtiden varmer du resten av oljen i en stor non-stick stekepanne på middels høy varme. Legg på stekene og stek i 5–6 minutter, der du rører regelmessig til de er helt brunet. Rør inn paprika, tacokrydder og vann og stek i ytterligere 10 minutter, der du rører av og til. 
  3. Fordel salaten og tomatene på tortillaene og ha kjøttblandingen på toppen, sauce og Cheddar eller feta. Serveres med rømme og limebåter.

  • Prøv å erstatte paprika med hermetisert mais eller hakket sopp.
  • Ha raspet rød eller grønn chili på toppen for ekstra smak