Meksikanske piroger med tomatsalat

Ingredienser

Meksikanske piroger

  • 4 butterdeigplater
  • 2 kyllingbryst
  • 1 ss matolje
  • ½ ts Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 1 sjalottløk
  • 2 kvaster koriander
  • 1 dl revet ost
  • 1 egg
  • Salt

Tomatsalat

  • 12 cocktailtomater i ulike farger
  • 2 ss olivenolje
  • 2 lime
  • ½ chili
  • 4 vårløker
  • Salt

Produkter i oppskriften

Slik gjør du

Meksikanske piroger

  • Sett ovnen på 200 °C.
  • Strimle kyllingen smått.
  • Varm deretter opp matolje og stek kyllingen sammen med kryddermiks og strimlet sjalottløk til den er gjennomstekt og har en gyllenbrun farge.
  • Krydre med strimlet koriander og smak til med salt.
  • Del deretter butterdeigplatene i åtte biter og fordel den stekte kyllingen jevnt.
  • Brett sammen til små knytter og topp med revet ost.
  • Visp egget og pensle knyttene.
  • Stek dem i ovnen til de er gyllenbrune, ca. 10 minutter.

Tomatsalat

  • Del tomatene på lengden og vend dem i olivenolje.
  • Bland i finhakket chili, skivet løk og presset lime.
  • Smak til med salt og eventuelt mer chili for litt ekstra sting.