Klassiske storfe Tortilla Pockets

Klassiske storfe Tortilla Pockets

Ingen rulling eller bretting; bare fyll disse smarte tortillalommene opp til randen og spis!
Beregnet tid 25 minutter
Antall personer 4
Krydder skala Mild
Ingredienser 9

Ingredienser

  • 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 4 ss Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
  • 1 ss olivenolje
  • 1 liten løk, hakket
  • 500 g kjøttdeig av storfe
  • 100 g revet cheddarost
  • 1/2 isbergsalat, i tynne strimler
  • 2 avokadoer, moset uten skall og stein
  • 100 g cherrytomater, delt i fire

Slik gjør du

  1. Varm oljen i en stekepanne med slippbelegg på medium-høy varme. Stek løken blank i 3-4 minutter. Ha i kjøttdeigen og stek i 5 minutter under omrøring, til den er brun. Ha i krydderblanding og vann. Kok opp og la så surre, uten lokk, i 10 minutter. Rør om av og til.
  2. Varm opp tortillalommene slik det angis på pakken.
  3. Server de varme tortillalommene med kjøttblandingen, ost, salat, avokado, tomater og salsaen i boller hver for seg og la alle bestemme sitt eget fyll.

Eksperttips

  • Forberedelse - stek kjøttdeigen dagen i forveien. Avkjøl og oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet. Varmes opp i en stor stekepanne over medium varme i 8-10 minutter.
  • Du kan også erstatte storfekjøttet med svin, lam eller kylling.