Barbecued Chicken Tortilla Pizzas

Grillet tortilla-pizza med kylling

Her er en enkel ettermiddagssnack. Eller bare legg til en salat, og du har en middag på et blunk!
  • Beregnet tid
  • Mild Krydder skala
  • Ingredienser

Ingredienser

  • 2 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
  • 100 g barbecuesaus
  • 225 g stekt kyllingbryst i strimlet
  • 1 rød paprika, i terninger
  • 150 g ost, slik som cheddar or meksikansk ost, revet
  • Old El Paso™ Salsa (hvilken som helst type)

Slik gjør du

  • Forvarm ovnen til 180 °C (varmluft 160 °C). Legg tortillaene på bakepapir. Bland barbecuesausen og kyllingstrimlene i en liten bolle. Fordel den grillede kyllingen på tortillaene og topp med paprika og ost.
  • Stek i 10–15 minutter, eller til osten er smeltet og bunnene er sprø. Skjer tortillaene i 4 stykker. Serveres med salsa.

  • Hvis du foretrekker det, kan du bruke cheddar i stedet for den meksikanske blandingen og hakkede tomater i stedet for paprika.
  • Det smaker også godt å servere med en klatt rømme!