Ingredienser

  • 1 pakke Old El Paso™ Corn Tortillas
  • 3 dl vann
  • 1 pose Old El Paso™ Enchilada Spice Mix
  • 1,5 dl tomatpuré
  • 500 g kyllingfilet
  • 2 ss smør
  • 300 g cheddarost

Slik gjør du

  • Sett ovnen på 200 °C.
  • Kok opp vann, kryddermiks og tomatpuré under omrøring. Skjær kyllingkjøttet i terninger. Brun kyllingen i matfettet. Riv osten. Tilsett ca. halvparten av tomatsausen og halvparten av den revne osten. Rør om og gi det et oppkok.
  • Fordel 2-3 spiseskjeer med fyll på hver tortilla. Rull sammen, og legg dem med skjøten ned i en smurt, ildfast form. Hell resten av tomatsausen over tortillaene i formen, og strø resten av osten over.
  • Stek i 15-20 minutter eller til osten har smeltet.