Ingredienser
1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas
CHIPOTLE HONGOS
4 portobellosopper
1/2 rød chili
1 ss olivenolje
1/2 pakke Old el Paso™
Fajita BBQ mix
Koriander
SYLTET RØDLØK
1 dl eddik
2 dl sukker
3 dl vann
2 rødløker
PICO DE GALLO
3 – 4 tomater
1 potte koriander
1 rød chili
1 sølvløk
Saft av 1 lime
0,5 ts salt
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Skjær portobellosoppen i mindre biter, og hakk chilien. Varm opp olivenoljen i en stekepanne, og fres soppen og chilien. Tilsett krydder-blandingen. Server med syltet rødløk og Pico de Gallo.
Syltet rødløk
Skjær rødløkene i tynne skiver, gjerne med mandolin, og legg dem på et glass. Kok opp laken inntil sukkeret er oppløst. Hell den deretter over løken, og la stå kjølig under lokk i minst 1 time før servering.
Pico de Gallo
Hakk tomater, løk, chili og koriander. Bland alt, og press i saften fra en lime. Smak til med salt. Server umiddelbart.