Chipotle hongos med syltet rødløk og pico de gallo

Server en smaksrik vegetarrett bestående av portobellosopp med et hint av røkt chipotle, sursøt rødløk og den meksikanske nasjonal-salsaen Pico de Gallo – ”hanens nebb”.

Ingredienser

1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas

 

CHIPOTLE HONGOS

4 portobellosopper

1/2 rød chili

1 ss olivenolje

1/2 pakke Old el Paso™
Fajita BBQ mix

Koriander

 

SYLTET RØDLØK

1 dl eddik

2 dl sukker

3 dl vann

2 rødløker

 

PICO DE GALLO

3 – 4 tomater

1 potte koriander

1 rød chili

1 sølvløk

Saft av 1 lime

0,5 ts salt


Slik gjør du

Skjær portobellosoppen i mindre biter, og hakk chilien. Varm opp olivenoljen i en stekepanne, og fres soppen og chilien. Tilsett krydder-blandingen. Server med syltet rødløk og Pico de Gallo.

 

Syltet rødløk

Skjær rødløkene i tynne skiver, gjerne med mandolin, og legg dem på et glass. Kok opp laken inntil sukkeret er oppløst. Hell den deretter over løken, og la stå kjølig under lokk i minst 1 time før servering.

 

Pico de Gallo

Hakk tomater, løk, chili og koriander. Bland alt, og press i saften fra en lime. Smak til med salt. Server umiddelbart.