Chipotle hongos med syltet rødløk og pico de gallo

Server en smaksrik vegetarrett bestående av portobellosopp med et hint av røkt chipotle, sursøt rødløk og den meksikanske nasjonal-salsaen Pico de Gallo – ”hanens nebb”.

Ingredienser

  • 1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N Stuff  Mini™ Tortillas
  • CHIPOTLE HONGOS
  • 4 portobellosopper
  • 1/2 rød chili 1 ss olivenolje
  • 1/2 pakke Old el Paso™ Fajita BBQ mix
  • Koriander
  • SYLTET RØDLØK
  • 1 dl eddik
  • 2 dl sukker
  • 3 dl vann
  • 2 rødløker
  • PICO DE GALLO
  • 3 – 4 tomater
  • 1 potte koriander
  • 1 rød chili
  • 1 sølvløk
  • Saft av 1 lime
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

Skjær portobellosoppen i mindre biter, og hakk chilien. Varm opp olivenoljen i en stekepanne, og fres soppen og chilien. Tilsett krydder-blandingen. Server med syltet rødløk og Pico de Gallo.

 

Syltet rødløk

Skjær rødløkene i tynne skiver, gjerne med mandolin, og legg dem på et glass. Kok opp laken inntil sukkeret er oppløst. Hell den deretter over løken, og la stå kjølig under lokk i minst 1 time før servering.

 

Pico de Gallo

Hakk tomater, løk, chili og koriander. Bland alt, og press i saften fra en lime. Smak til med salt. Server umiddelbart.