Beefy Bean and Corn Chilli

Chili med storfe, bønner og mais

Med litt stå-på-vilje kan denne hovedretten stå på bordet etter 30 minutter.
  • Beregnet tid
  • Medium Krydder skala
  • Ingredienser

Ingredienser

  • 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
  • 500 g kjøttdeig av storfe
  • 1 pakke Old El Paso™ chili krydderblanding
  • 2 bokser (395 g hver) blandede bønner i chilisaus eller chilibønner
  • 400 g hakkede tomater
  • 1 boks (340 g) mais, udrenert
  • 1 grønn chili, hakket
  • Ferskt brød, til servering

Produkter i oppskriften

Slik gjør du

  • Varm oljen i en stor kjele og stek kjøttdeigen på middels varme i 5–6 minutter. Tilsett chili-krydderet helt til slutt.
  • Rør inn de blandede bønnene/chilibønnene, hakkede tomater, mais og chili og kok opp. Reduser deretter til middels varme og kok i 10–15 minutter. Rør av og til, til alle ingrediensene er blandet og du har en tykk saus.

For et velsmakende måltid, server med revet ost og rømme.