Ingredienser
Kylling
- 2 ss Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 4 kyllingbryst
- Salt
Dressing
- 1 hvitloksfedd
- 1 ss dijonsennep
- 1 ss eddik
- 1 egg
- 2 dl matolje
- 1 dl reven parmesanost
- salt og svartpepper
Salat
- 2 romanosalat
- 50 g reven parmesanost
- 1 gront eple
- 4 skiver brod
- olivenolje
- salt og svartpepper
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Kylling
- Krydre kyllingbrystene med salt og Old El Paso™ Taco Spice Mix.
- Grill alle kanter.
- Legg deretter bitene ute ved kanten og la dem bli gjennomgrillet
Dressing
- Bland hvitlok, sennep, egg, eddik jevnt i en mikser.
- Tilsett oljen i en tynn strale og deretter reven parmesanost.
- Smak til med salt, svartpepper og eventuelt mer sherryeddik.
Salat
- Skjar eplet i tynne skiver med en ostehovel.
- Del salaten og vend den i eplet, parmesanosten og dressingen.
- Krydre med salt og svartpepper.
- Bryt brodet i mindre biter og rist i varm panne med olivenolje.
- Kutt kyllingbitene i skiver, legg pa salatsengen og topp med brodbitene.