Ceasarsalat med meksikansk kylling

Ingredienser

Kylling

  • 2 ss Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 4 kyllingbryst
  • Salt

Dressing

  • 1 hvitloksfedd
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss eddik
  • 1 egg
  • 2 dl matolje
  • 1 dl reven parmesanost
  • salt og svartpepper

Salat

  • 2 romanosalat
  • 50 g reven parmesanost
  • 1 gront eple
  • 4 skiver brod
  • olivenolje
  • salt og svartpepper

Produkter i oppskriften

Slik gjør du

Kylling

  • Krydre kyllingbrystene med salt og Old El Paso™ Taco Spice Mix.
  • Grill alle kanter.
  • Legg deretter bitene ute ved kanten og la dem bli gjennomgrillet

Dressing

  • Bland hvitlok, sennep, egg, eddik jevnt i en mikser.
  • Tilsett oljen i en tynn strale og deretter reven parmesanost.
  • Smak til med salt, svartpepper og eventuelt mer sherryeddik.

Salat

  • Skjar eplet i tynne skiver med en ostehovel.
  • Del salaten og vend den i eplet, parmesanosten og dressingen.
  • Krydre med salt og svartpepper.
  • Bryt brodet i mindre biter og rist i varm panne med olivenolje.
  • Kutt kyllingbitene i skiver, legg pa salatsengen og topp med brodbitene.