Ingredienser

  • 500 g reker, store, rå, renset og skrellet
  • 1 Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 2 lime, juice og skall
  • 1 chili, hakket
  • Old El Paso™ Flour Tortillas Large
  • 1 mellomstort salathode
  • 1 rødløk, skåret i tynne skiver (valgfritt)
  • 3 dl rømme
  • 1 bunt koriander
  • 8 grillspyd

Slik gjør du

  • Bland kryddermiks, juicen og skallet fra limen, chilien og oljen i en stor bolle. Hell halvparten av balndningen i en bolle, og sett det til side.
  • Legg reker i bollen slik at de dekkes godt, tre dem deretter på grillspydene, og grill dem over moderat varme i 2-3 minutter på hver side. Kontroller at rekene er gjennomstekt.
  • Bland ferdige rekene med resten av lime- og krydderblandningen i den andre bollen.
  • Varm tortillalefsene som anvist på pakken eller på grillen i 20-30 sekunder per side. Legg salat og reker midt på tortillaen legg på rikelig med rømme, og strø over rødløk og koriander.
  • Rull sammen tortillaen, brett i den ene enden og nyt.