Ingredienser

  • 1 pk. Old El Paso™ Flour Tortillas Large
  • 500 g kjøttdeig
  • 2ss smør eller margarin
  • 1 pakke Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 1,5 dl vann
  • 400g kidneybøbber
  • Strimlet paprika
  • Strimlet chili
  • Salat
  • 2 tomate i terninger
  • 2 dl revet ost, gjerne cheddar
  • 1 glass Old El Paso™ Thick ‘n’ Chunky Salsa
  • Crème fraîche

Slik gjør du

  • Brun kjøttdeigen til den er gjennomstekt.
  • Tøm over krydderblandningen, tilsett vann og rør godt.
  • La blandningen koke på lav varme i ca. 15 minutter eller til vannet har kokt inn.
  • Rør noen ganger underveis. Når kjøttblandningen er nesten ferdig, tilsetter du godt avrente bønner, strimlet paprika og chili.
  • La alt bli gjennomvarmt
  • Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem på 200 grader i ca. 10 minutter.
  • Fordel fyllet jevnt over de varme lefsene og topp med Thick ’n’ Chunky Salsa.
  • Brett sammen og server.
Tips: Garner gjerne med en go salat og créme fraîche.Tips: Garner gjerne med en god salat og crème fraîche.