Ingredienser
- 4 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
- 4 kyllingbrystfileter
- 1 stilk sitrongress
- 1 ts grønn karripasta
- 2 ss olivenolje
- Liten bunt koriander
- 2 avocadoer
- Liten bunt thaibasilikum
- 1 rødløk
- Liten bunt kinesisk gressløk
- 100 gram sojaspirer
- 1 rød paprika
- 1 boks røde bønner
- 1 ss maisenna
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
- Ha olivenolje i en kasserolle på middels varme. Ha i finhakket sitrongress. Tilsett grønn karripasta. Tilsett finhakket thaibasilikum. La alle ingrediensene koke i 5 minutter under konstant omrøring, slik at det ikke setter seg fast. Tilsett vann som så vidt dekker ingrediensene, og la det småkoke i 20 minutter. Når den er ferdig, tar du buljongen bort fra kokeplaten og holder den varm.
Tilbered buljongen
- Når ingrediensene i buljongen er tilberedt slik det står beskrevet over, legger du 4 kyllingbrystfileter i kasserollen med buljongen og koker kyllingen i 20 minutter. Ta kyllingfiletene ut av kasserollen, og hold dem varme på en tildekket tallerken. La buljongen være igjen i kasserollen. Skjær opp den kokte kyllingfileten på langs i tynne skiver.
Tilbered kyllingen
- Skjær avokadoen, rødløken og paprikaen i tynne strimler. Vask urtene, og finhakk dem. Skyll og tørk de røde bønnene.
Tilbered garnityr
- Sett resten av buljongen tilbake på kokeplaten på svak varme. Tilsett 1 ss maisenna i buljongen, og rør til den løser seg opp. Sausen skal tykne litt og få en fin glans.
Tilbered sausen
- Legg en tortilla i en varm panne med litt smør. Stek i 1–2 minutter på hver side til den har fått litt farge.
- I hver taco legger du et par skiver avokado, kyllingfilet, rødløk og ferske røde bønner. Dryss over sojaspirer og finhakkede urter. Tilslutt drysser du over revet cheddar- eller mozzarellaost.
- Brett tacoen. Ikke glem å dynke den med sausen!