Gryte med biff, taco og ris
						Beregnet tid
							30 minutter 
						
			
				
					Antall personer
					5
				
			
				
					Krydder skala
					  Mild 
				
			
				
					Ingredienser
					11
				
			Ingredienser
- 1 spiseskje vegetabilsk eller olivenolje
 - 500 g kjøttdeig av storfe
 - 1 pakke (25 g) Old El Paso™ Garlic & Paprika taco krydderblanding
 - 250 g basmatiris
 - 600ml vann
 - 1 glass (226 g) Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsa
 - 200g hermetisert eller frossen mais
 - 75 g meksikansk ost eller cheddar, revet
 
Til servering
- 1 liten hjertesalat, revet
 - 1 mellomstor tomat, hakket
 - Rømme
 
Slik gjør du
- Varm olje i en 24 cm dyp stekepanne på middels varme til den er varm. Tilsett kjøttdeig av storfe, stek i 5 til 8 minutter til den er stekt. Rør av og til.
 - Rør inn tacokrydderblandingen, ris, vann, salsa og mais. Kok opp. Ta på lokk og reduser varmen til middels/lav. Kok i 12 til 15 minutter, rør en gang for å påse at risen ikke er setter seg i bunnen. Ta stekepannen av platen og la den stå i 5 minutter.
 - Rør i risblandingen med en gaffel for å løsne kornene og dryss på ost. Ta på lokk og la den stå 1 til 2 minutter eller til osten er smeltet. Serveres med salat, tomat og rømme, hvis ønskelig.
 
Eksperttips
- Gjøre det om til en burrito ved å rulle opp i tortillaer med litt ekstra salsa og rømme!