![Enchiladas med kylling](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fenchiladas-med-kylling-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D270e0eab330d441aa7741dd954dff3f5 1540w)
Enchiladas med kylling
Ingredienser
7
Ingredienser
- 1 pakke Old El Paso™ Corn Tortillas
- 3 dl vann
- 1 pose Old El Paso™ Enchilada Spice Mix
- 1,5 dl tomatpuré
- 500 g kyllingfilet
- 2 ss smør
- 300 g cheddarost
Slik gjør du
- Sett ovnen på 200 °C.
- Kok opp vann, kryddermiks og tomatpuré under omrøring. Skjær kyllingkjøttet i terninger. Brun kyllingen i matfettet. Riv osten. Tilsett ca. halvparten av tomatsausen og halvparten av den revne osten. Rør om og gi det et oppkok.
- Fordel 2-3 spiseskjeer med fyll på hver tortilla. Rull sammen, og legg dem med skjøten ned i en smurt, ildfast form. Hell resten av tomatsausen over tortillaene i formen, og strø resten av osten over.
- Stek i 15-20 minutter eller til osten har smeltet.