Vegetariske blomkaltacos, avokado og koriandersaus

Vegetariske blomkåltacos, avokado og koriandersaus

  • Beregnet tid 50 minutter
  • Krydder skala Mild
  • Antall personer 4
  • Ingredienser 18

Ingredienser

  • 1 pakke old El Paso™ glutenfrie tortillas
  • 1 ts. koranderpulver
  • 1 ts. paprika
  • 1/2 ts. spisskummen
  • 2 ts olivenolje 
  • 1 blomkålhode 
  • 2 avokado
  • 1 lime, grønn 
  • 1 liten, grønn pepper (frivillig)
  • 1 rød løk, i terninger
  • 1/2 bunt hakket koriander
  • salt 
  • pepper
  • For yoghurtsausen:
  • 1 beger gresk yoghurt
  • 1 ts. karri 
  • 1 ts. sterk sennep 
  • salt
  • pepper

Slik gjør du

  • Varm ovnen til 190 °C. Skjær opp blomkålen i biter, legg dem i en ildfast form og hell på litt olivenolje, malt koriander, paprika og spisskummen. Ta på salt og pepper og sett i ovnen i 20-25 minutter; rør om en gang ved halvgått tid.
  • Skrell avokadoene og skjær dem i staver, dynk dem med limejuicen.
  • Bland ingrediensene til yoghurtsausen og sett den kaldt.
  • Ta old El Paso™ glutenfrie tortillas ut av forpakningen og løse dem fra hverandre. Pakk dem inni folie og la dem varme i ovnen i 10 minutter.
  • Legg noen buketter blomkål, noen skiver avokado, hakket grønn pepper hvis du bruker, og noen få biter rødløk på hver tortilla. Ta på yoghurtsaus og dryss over fersk koriander.

Tips

Du kan gjerne sette alle ingrediensene på bordet og la hver gjest lage seg sin yndlingstaco. Et genialt måltid, som er lett å dele med familie og venner.