Ingredienser

  • 1 pk. Old El Paso™ Taco Shells
  • 300 g reker, rensede
  • 5 soltørkede tomater, chilimarinerte
  • 1 ss Old El Paso™ Jalapeños, i skiver
  • 0,5 purreløk, strimlet
  • smør eller margarin
  • 1 pose Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 1 dl Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
  • 0,5 juicen fra lime
  • 1 ss flytende honning
  • 2 dl finhakket persille eller koriander

Slik gjør du

  • Fres tomater, purreløk og jalapeños i litt matfett. Tilsett kryddermiks og salsa. Rør om. La det småkoke på svak varme i ca. 5 minutter.
  • Tilsett limesaft, honning, reker og persille. Varm opp alt sammen, og sett det til side.
  • Varm tacoskjellene, lett trukket fra hverandre med pappen liggende, i en ovn på 175 °C i ca. 2-3 minutter.
  • Legg fyllet i de varme tacoskjellene.
  • Topp med Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa.