Ingredienser
- 1 paiform
- 1 paiskall
- 400 g kjøttdeig
- 2 ss matolje
- 2 hvitløksbåter
- 1 sjalottløk
- 100 g revet ost
- 100 g kikerter
- 100 g maiskorn
- 2 kvister koriander
- 1 rødløk
- 1 ss Old El Paso Taco Spice Mix
Salat
- 4 kokte artisjokker
- 2 syltede paprika
- 1 sjalottløk
- 100 g kokte haricots verts (små grønne bønner)
- 2 ss olivenolje
- 2 ss vineddik
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
- Finhakk hvitløken og sjalottløken. Stek den hakkede løken og kjøttdeigen gyllenbrun i olje.
- Krydre med salt, pepper og tacokrydder.
- Bland i mais, kikerter, ost og finhakket koriander.
- Fordel i paiformen og stek ved 175 °C i 20 minutter.
Salat
- Skjær opp artisjokk, paprika og haricots verts.
- Smaksett med vineddik, olivenolje og krydre med salt og pepper.