Tacopai med kjøttdeig samt mais og kikerter

Ingredienser

  • 1 paiform
  • 1 paiskall
  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ss matolje
  • 2 hvitløksbåter
  • 1 sjalottløk
  • 100 g revet ost
  • 100 g kikerter
  • 100 g maiskorn
  • 2 kvister koriander
  • 1 rødløk
  • 1 ss Old El Paso Taco Spice Mix

Salat

  • 4 kokte artisjokker
  • 2 syltede paprika
  • 1 sjalottløk
  • 100 g kokte haricots verts (små grønne bønner)
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss vineddik

Produkter i oppskriften

Slik gjør du

  • Finhakk hvitløken og sjalottløken. Stek den hakkede løken og kjøttdeigen gyllenbrun i olje.
  • Krydre med salt, pepper og tacokrydder.
  • Bland i mais, kikerter, ost og finhakket koriander.
  • Fordel i paiformen og stek ved 175 °C i 20 minutter.

Salat

  • Skjær opp artisjokk, paprika og haricots verts.
  • Smaksett med vineddik, olivenolje og krydre med salt og pepper.