Taco burger med avokado, tomat og ristet landbrød

Ingredienser

  • 600 g kjøttdeig
  • 1 krm salt
  • 1 krm svart pepper
  • 1 ts Old El Paso Taco Spice Mix
  • 3 ss vann
  • Olje til å steke i
  • 1 bifftomat
  • 1 rødløk
  • 1 avokado
  • 1 hode romanosalat
  • 4 pinner
  • 2 bakepoteter
  • 2 ss olivenolje
  • 4 skiver landbrød

Produkter i oppskriften

Slik gjør du

  • Bland kjøttdeigen med salt, pepper og tacokrydder og tilsett vann.
  • Form 4 burgere og brun dem i olje til de er gyllenbrune.
  • Stek i ovn ved 150 °C til de har en innvendig temperatur på 60 °C.
  • Del potetene i skiver på 1 cm og vend dem i olivenolje og krydre med salt og pepper.
  • Stek i ovn ved 200 °C til de er myke gjennom.
  • Rist eller grill brødet til det er gyllenbrunt.
  • Skjær tomatene og avokadoen i skiver på 1 cm og skiv løken tynt.
  • Fordel alle ingrediensene på potetskivene og topp med salat og ristet brød, og fest med en pinne.