Svinekjøtt-burrito i slowcooker

Svinekjøtt-burrito i slowcooker

Hopp over tortillaer og server et krydret svinekjøttfyll oppå fargerik spansk ris. Olé!
Beregnet tid 8 timer 15 minutter
Antall personer 9
Krydder skala Mild
Ingredienser 8

Ingredienser

  • 1 kg svinebog uten bein
  • 1 boks (400 g) kidney- eller pintobønner, skylt og drenert
  • 1 pakke Old El Paso™ Spice Mix
  • 1 grønn chili, finhakket
  • 4 pakker (250 g) mikrobølgeovn-ris i meksikansk stil
  • 250 g meksikansk ost, revet
  • 1 romanosalat, i tynne skiver
  • 175g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa

Slik gjør du

  1. Hvis svinekjøttet kommer i netting eller er knyttet sammen, fjerner du nettingen eller trådene. Legg svinekjøttet i en slowcooker med bønnene, tacokrydderblandingen og chilien. Ta på lokk og stek på lav varmeinnstilling i 8 til 10 timer.
  2. Lag risen i henhold til anvisningene på pakken.
  3. Ta svinekjøttet ut av slowcookeren og over på en skjærefjøl hvor det kuttes i strimler. Legg svinekjøttet tilbake i slowcookeren og bland lett med bønnene.
  4. Serve risen i dype skåler toppet med svinekjøtt, litt ost, salat og salsa.

Eksperttips

  • Hvis du ikke kan få tak i meksikansk ost, bruker du cheddar i stedet.
  • Server gjerne med litt rømme og guacamole.