Fyll Stand’N Stuff™ Taco med svinekjøtt

Dette saftige svinekjøttet tar disse tacoene til et nytt nivå.

Ingredienser

  • 750 g beinfri svinenakke 
  • 1 pakke Old El Paso™ Taco Spice Mix 
  • 1 spiseskje vegetabilsk eller olivenolje 
  • 250 ml ananassaft 
  • 250 ml vann 
  • 1 pakke Old El Paso™ Stand'N Stuff™ Soft Flour Tortillas 
  • 1/2 fersk ananas, i tynne skiver 
  • 250 g hvit ris, laget etter pakkens instruksjoner 
  • 1 boks hermetiske svarte bønner, drenert 
  • 1 stor håndfull koriander, hakket, pluss ekstra til å strø over 
  • 1 rød løk, skåret i to og så i tynne skiver 
  • Saften av 1 lime 
  • 1/4 teskje salt

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 180 ºC (160 ºC for varmluft). Smør 1 1/2 spiseskje kryddermiks over svinenakken. Varm oljen i en middels tung jerngryte eller en ildfast gryte på middels varme og tilsett svinekjøttet. Stek i 3–4 minutter, mens du vender kjøttet slik at du bruner alle sidene. Fjern og kast hyssingen. 
  2. Tilsett ananassaften og vannet i gryta med resten av Kryddermiksen, kok opp og skru ned varmen slik at det småkoker, sett på lokk og stek i ovnen i 3 timene til svinekjøttet er mørt og løser seg opp.
  3. Hell 50 ml av saften fra svinekjøttet i en beholder. Bruk to gafler til å dele opp svinekjøttet og rør det sammen med kjøttsaften. 
  4. Rør ris, bønner og mesteparten av korianderen sammen i en mellomstor bolle. Bland rødløk, limesaft og salt sammen i en liten bolle. La det stå i 5 minutter slik at smaken setter seg. 
  5. Fyll tortillaene med ris, svinekjøttbiter, ananasskiver og syltet rødløk og pynt med resten av korianderen.

  • Klem litt limesaft på toppen for å få et snev av sitrus.
  • Server med en salat laget av salatblader, tomater og agurk.