Stand'N Stuff™ Taco med reker og slaw

Sterke og krydrede reker med deilig sprø limeslaw er en skikkelig godbit!

Ingredienser

Taco

  • 500 g rå reker, med hale
  • 1 spiseskje Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 2 spiseskjeer olivenolje/vegetabilsk olje
  • 1 stor håndfull koriander, finhakket frisk koriander eller cilantro
  • 300 g hvit kål, i tynne skiver
  • ½ agurk, raspet
  • Saften av 1 lime
  • 1 pakke Old El Paso™ Stand'N Stuff™ Soft Flour Tortillas

Til servering  

  • 2 lime, skåret i båter
 

Slik gjør du

  1. Legg rekene i kryddermiksblandingen i en mellomstor bolle og bland godt sammen. Varm oljen i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek rekene, i to omganger, i 3–4 minutter eller til rekene er litt stekt. Tilsett halvparten av korianderen og bland sammen. 
  2. I mellomtiden blander du kål, agurk, resten av korianderen og limesaften i en mellomstor bolle for å lage en slaw. 
  3. Fyll Stand‘N Stuff™ Tortillaene med slaw, de grillede rekene og klem lime over.

  • Tilsett raspet gulrot og chili til slawen for ekstra fyldighet og kryddersmak!
  • Erstatt reker med kyllingbryst og stek som ovenfor, til kyllingen er gjennomstekt og har ingen rosa områder.