Sprøe Birria Tacos med fisk

Våre birria fisketacos er knasende sprø og fyldige i smaken og er en morsom vri på en klassisk fisketaco.
  • Beregnet tid 35 minutter
  • Krydder skala Mild
  • Antall personer 4
  • Ingredienser 13

Ingredienser

  • 4 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
  • 200 gram torsk
  • 100 gram mel
  • 2 egg
  • 200 gram brødrasp
  • 1/2 slangeagurk
  • 1 løk
  • 1 stor tomat
  • 1/4 kinakål
  • 15 cl olivenolje
  • 20 cl druekjerneolje
  • 1 bunt dill
  • 1 hvitløksfedd

Slik gjør du

Tilbered torsken

  1. Skjær torsken i 1-1,5 cm tykke skiver.
  2. Ha mel på en tallerken. Ha brødraspen på en annen tallerken. Pisk forsiktig sammen 2 egg i en bolle.
  3. Varm en mellomstor stekepanne med druekjerneolje på middels varme før du dynker torsken. Vend fiskestykkene først i melet. Deretter i eggene. Tilslutt vender du fiskestykkene i brødrasp.
  4. Når druekjerneoljen er varm, steker du fiskestykkene i ca. 10 minutter til fisken er gjennomstekt og gyllenbrun i fargen.

Lag dillpesto

  1. Skyll av dillen, og finhakk den. Ha hakket dill, olivenolje, et hvitløksfedd og en klype salt i en blender, og kjør blandingen til du får en jevn saus.

Tilbered marinert løk

  1. Skjær løken i tynne skiver, og legg den i en bolle med litt olivenolje. Tilsett salt og pepper etter smak.

Tilbered grønnsakene

  1. Vask grønnsakene godt. Finhakk slangeagurken, tomaten og kinakålen.

Fyll din taco

  1. Legg en tortilla i en varm panne med litt smør. Stek i 1–2 minutter på hver side til den har fått litt farge.
  2. I hver taco legger du et fiskestykke, noen agurkskiver, tomat og kinakål. Legg den marinerte løken øverst som garnityr, og lukk tacoen.
  3. Server med dillpesto, og nyt!