Saftige og spicy fajitas

Lag disse saftige og spicy fajitas for hele familien på 1,2,3! Tilsett kylling og grønnsaker og alt er klart på bare 30 minutter. Server gjerne sammen med vår glutenfrie salsa.
  • Beregnet tid 30 mins
  • Krydder skala Mild
  • Antall personer 3
  • Ingredienser 10

Ingredienser

  • 2 teskjeer paprikakrydder (søt)
  • 1 teskje spisskummen
  • 1/2 teskje chilikrydder
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 500 gr kyllingbryst eller kylling filet (i tynne strimler)
  • 1 rødløk (i tynne strimler)
  • 1 paprika (i tynne strimler)
  • 1 lime
  • En gren med cherry tomater (kuttet i terninger)
  • En håndfull med hakket koriander

Slik gjør du

Tilberedning:

  1. Bland paprikakrydder, spisskummen, chilikrydder, olje og kylling i en bolle og la krydderet absorbere. Varm en stor stekepanne og stek kyllingen i ca 5 minutter til den er godt stekt. Tilsett løk og paprika og stek i ca 2 minutter til. Press saft fra en halv lime over.
  2. Varm Glutenfri Tortilla.
  3. I stekepannen - Varm stekepannen til middels varme og stek tortillaen på hver side i ca 10 sekunder. Pakk den inn i et kjøkkenhåndkle for å holde den varm.
  4. Mikrobølgeovn - åpne pakken med tortillaer og fjern pappen med instruksjoner.
  5. Varmes på høy styrke (1100 watt) i ca 30 sekunder.
  6. Fersk salsa: Bland cherry tomater, koriander og saft fra en halv lime.