Quesadillas med geitost og spinat

Ingredienser

  • 400 g spinat
  • smør til steking
  • 0,5 hvitløksfedd
  • 1 ts honning
  • salt
  • 200 g chèvreost
  • 200 g reven ost
  • 0,5 chilipepper, rød, finhakket
  • 1 pakke Old El Paso™ Corn Tortillas
  • Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa

Slik gjør du

  • Stek spinaten i litt smør i en stekepanne på middels varme. Tilsett hvitløk, honning og litt salt. La blandingen renne av i et dørslag etter ca. et minutt.
  • Fordel spinat, ost og chili på den ene siden av tortillalefsen. Brett over den ene kanten for å danne en halvmåne, og trykk til.
  • Varm opp stekepannen, og stek tortillalefsene i litt smør på begge sider på svak varme til de er gyllenbrune og sprø.
  • Skjær hver quesadilla i porsjonsbiter.
  • Topp med Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa.